Alltrain levert praktische, op de klant afgestemde, kwalitatief hoogwaardige opleidingen op het gebied van veiligheid aan alle organisaties.
Door het contact met onze opdrachtgevers, en de nauwe banden met de markt, houden wij ons opleidingsportfolio zo actueel mogelijk.

Missie & Visie

In alle opleidingen van Alltrain staat veiligheid voorop: veilig handelen in praktijksituaties, veilig omgaan met het materieel en de juiste preventieve maatregelen. Andere vaste onderdelen van onze opleidingen zijn gezondheid, zorg voor het milieu en kwaliteit. Het doel van Alltrain is om uw persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Persoonlijke vaardigheden zijn belangrijk in het uitoefenen van uw taak, in het werken in teamverband en voor de communicatie met opdrachtgevers.

Opleiding op maat

Naast een aantal gestandaardiseerde opleidingen, is het mogelijk om een opleiding op maat te volgen. Alltrain past de opleiding aan door wijzigingen aan te brengen in lengte en vormgeving.
Heeft u een specifieke wens voor een opleiding en/of training? Wij maken graag voor u een opleiding op maat, ook via onze digitale leeromgeving.

Flexibele instelling

Flexibiliteit is één van onze sterke punten. Wanneer de weersomstandigheden even niet meer zitten, of het werk tijdelijk wat minder is, staat Alltrain klaar om uw medewerkers op te leiden of bij te scholen. Dat kan zowel op onze hoofdlocatie in Houten, als op meerdere locaties binnen Nederland.
Kortom: wij kijken graag met u naar de beste mogelijkheid om u van dienst te zijn.